УКТБПП – 20 років!

УКТБПП – 20 років!
15.02.2022

Зі святом!

Вітаємо Українське конструкторсько-технологічне бюро підшипникової промисловості (УКТБПП) із 20-річчям!

УКТБПП було засновано 15 лютого 2002 року на базі відділу автоматизації та механізації виробництва Харківського підшипникового заводу. Воно стало першим профільним конструкторським бюро УПЕК, яке дало старт створенню Об'єднаного інженерного центру та низки профільних інженерних центрів інших напрямів.

УКТБПП займається розробкою та погодженням конструкторської та нормативної документації, технічних умов на продукцію, розробкою та погодженням габаритних креслень з конкретними споживачами-замовниками. Також КБ бере участь у процесах виготовлення дослідних зразків, проводить стендові випробування, займається підготовкою виробництва та багатьма іншими завданнями.

Бюро тісно співпрацює та взаємодіє з іншими інженерними центрами УПЕК, створюючи складні проєкти. Так, наприклад, УКТБПП спільно з Об'єднаним інженерним центром розробили та впровадили випробувальні стенди для проведення випробувань буксових підшипників. Це дозволило скоротити час на перевірку надійності підшипникових вузлів у 3-5 разів та знизити витрати на дослідження, випробування (у тому числі сертифікаційні).

20 років для організації – серйозний вік. І нехай щороку Конструкторське бюро примножує свої досягнення. Завдяки роботі наших чудових співробітників машинобудівна галузь отримує надійні, довговічні та високотехнологічні підшипники!

Бажаємо вам здоров'я, натхнення та сил на нові розробки. І, звичайно, нехай у вашому будинку буде тепло, затишно та радісно!

                                                                                З повагою, керівництво Індустріальної групи УПЕК

ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!tweet-01.png

Индустриальная группа УПЭК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   Харьковский подшипниковый завод HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png  


Повернення до списку