На базі УПЕК відбулося засідання Правління ХООР «Граніт»

На базі УПЕК відбулося засідання Правління ХООР «Граніт»
04.02.2022

Засідання

4 січня на базі Індустріальної групи УПЕК відбулося засідання Правління Харківської обласної організації роботодавців «Граніт» (ХООР «Граніт»).

Відкрив та провів засідання Президент Індустріальної групи УПЕК Анатолій Гіршфельд, який також є головою Правління Харківської обласної організації роботодавців «Граніт».

Крім членів організації, у круглому столі також взяли участь начальник Управління розвитку промисловості ХОДА Володимир Міщенко, заступник голови Об'єднання профспілок Харківської області Сергій Волков, начальник відділення Національної служби посередництва та примирення у Харківській області Сергій Лайков.

Учасники засідання обговорили роботу ХООР «Граніт» у 2021 році, а також визначили основні пріоритети діяльності організації у 2022 році.

На цей рік першочерговим завданням ХООР «Граніт» є об'єднання зусиль харківських підприємств для напрацювання та внесення до органів виконавчої влади спільних пропозицій щодо розвитку вітчизняного товаровиробника.

Члени організації переконані, що необхідно вжити невідкладних заходів щодо розвитку вітчизняного машинобудівного комплексу, створення для цього необхідної законодавчої та нормативної бази. Тому у 2022 році організація продовжить активну роботу в цьому напрямі.

Сьогодні критична ситуація склалася на енергоринку. Одна з тез засідання – це стабілізація цінової ситуації шляхом розгляду Національною тристоронньою соціально-економічною радою стану національного енергоринку та діяльності ключових його операторів.

Також залишаються проблемні питання підготовки робочих кадрів. Продовжується робота з подолання у сфері невідповідності між попитом та пропозицією робочої сили для харківських підприємств. ХООР «Граніт» забезпечить контроль за формуванням та виконанням державного та регіонального замовлення на підготовку кадрів, якістю навчального процесу та переходу на дуальну форму підготовки кадрів.

У рамках засідання Анатолій Гіршфельд також привітав директора Харківського молочного комбінату Олега Звєрєва з перемогою у номінації «Динамічне створення робочих місць» щорічної премії Федерації роботодавців України «UKRAINIAN EMPLOYERS AWARDS».
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   Харківський підшипниковий завод HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png  


Повернення до списку