LOZOVA MACHINERY завершили планове зимове навчання дилерів

LOZOVA MACHINERY завершили планове зимове навчання дилерів
02.02.2022

Навчання

2022 рік LOZOVA MACHINERY розпочали навчанням спеціалістів дилерів. У рамках січневого тренінгового марафону проводились як офлайнові семінари, так і онлайн Zoom-конференції.

За підсумками місяця проведено 10 занять, у яких взяли участь співробітники компаній «Техноторг», «АІКО», «Інтертехінвест», «Агроресурс», «ТРІА», «Украгрозапчастина».

Керівник департаменту сервісного обслуговування Олександр Шепель ознайомив учасників із модельним рядом LOZOVA MACHINERY, конструктивними удосконаленнями та особливостями, а також конкурентними перевагами техніки: дискових борін DUCAT, зубових борін LIRA та LARI, ротаційних борін DINAR, культиваторів CHORVONETS, FLORIN, SANTIM та обприскувачів SPRAYMARC, причепів та напівпричепів KELT та ALBION.

Постійний саморозвиток та навчання – запорука якісного сервісу для наших клієнтів. Тому з 2022 року LOZOVA MACHINERY оновлює систему навчання та сертифікації сервісних спеціалістів дилерських компаній.

Презентація нової програми відбулася в рамках січневих семінарів, спеціалістів відділів технічного сервісу ознайомили з концепцією проходження сертифікації для надання висококваліфікованої допомоги та обслуговування клієнтів.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ!tweet-01.png

LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png



Повернення до списку