УПЕК відзначає своє 27-річчя!

УПЕК відзначає своє 27-річчя!
28.01.2022

Зі святом!

Дорогі колеги, друзі!

30 січня – особливий день для нас. Індустріальна група УПЕК відзначає своє 27-річчя! За ці роки Компанія набула колосального досвіду та знань, зберегла та примножила кращі інженерні традиції, об'єднала працьовитих співробітників у єдиний згуртований та надійний колектив професіоналів.

Головною метою діяльності УПЕК був і буде розвиток машинобудівної промисловості. Рік у рік ми створюємо інноваційні продукти, які покращують, спрощують життя людей. Наші розробки для агропромислового комплексу підвищують рентабельність не тільки вітчизняного, а й світового аграрного бізнесу, надійні підшипники безперебійно служать у всіх сферах машинобудування. Ми з великою силою та завзятістю підтримуємо вітчизняне верстатобудування, адже в наших стінах працюють найкращі конструктори та інженери верстатного обладнання. Компанія також робить великий внесок в оборонну промисловість України.

Усі досягнення Індустріальної групи УПЕК – це результат роботи великого та працелюбного колективу. Дякуємо всім за величезну працю, щирий ентузіазм та нескінченну віру у спільну справу! Ми з вами гідно подолаємо всі труднощі, станемо ще сильнішими та впевненішими. Попереду у нас багато цікавих відкриттів та проєктів.

Бажаємо всім здоров'я, щастя та добробуту. Теплих вам і сонячних днів, мрійте, творіть і впевнено йдіть до своїх цілей!

                                                                                                                 Керівництво Індустріальної групи УПЕК

упэк 27.jpg
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   Харківський підшипниковий завод HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png  


Повернення до списку