Пристрій, здатний розпалити уяву

Пристрій, здатний розпалити уяву
30.09.2021

Корпоративна бібліотека

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Сьогодні в Україні налічується близько 40 тисяч бібліотек. У стінах Індустріальної групи УПЕК також є свій корпоративний «куточок знань», який містить у собі кілька сотень книг.

УПЕК зацікавлений у розвитку своїх співробітників. Саме тому корпоративна бібліотека – це гарна можливість створити атмосферу, у якій постійне навчання й самоосвіта – це щоденний процес. Бібліотека в корпорації з'явилася більше ніж шість років тому, коли кілька керівників принесли в офіс свої книги на професійні теми. Дуже скоро стихійний рух став системним, з'явилися шафи для літератури, список книг, система обліку, а також правила користування бібліотекою.

Бібліотека УПЕК побудована на принципі буккросингу (BookCrossing), і в її основі – ініціатива співробітників, вільний обмін і довіра.

Доступ до бібліотеки має будь-який співробітник. Так «центр знань УПЕК» став одним із важливих інструментів самоосвіти й розвитку корпоративної культури.

Наповнена бібліотека різноманітною літературою. В основному це бізнес-література, цікаві книги для розвитку, але достатньо й художніх творів. Для зручності вони розділені на категорії: «Бізнес», «Маркетинг», «Менеджмент», «Психологія», «PR», «Художня література», «Інше».

Ось деякі цікаві книги, які варті уваги:

1. «Комплексний підхід до ризик-менеджменту: чи варто цим займатися» Томас Л. Бартон, Вільям Шенкір, Пол Л. Уокер.

2. «Ефективне виробництво» Кеннет Маккей, Вінсент Вірс.

3 «Завдання трьох тіл» Лю Цисінь.

Як сказав англійський письменник Алан Беннетт, книга – це пристрій, здатний розпалити уяву. В Індустріальній групі УПЕК абсолютно згодні з цими словами.

бибилиотека.png

ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   Харківський підшипниковий завод HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png  


Повернення до списку