LOZOVA MACHINERY на AgroExpo-2021

LOZOVA MACHINERY на AgroExpo-2021
20.09.2021

Виставки

Запрошуємо вас на стенд LOZOVA MACHINERY на агропромисловій виставці AgroExpo-2021, де ми продемонструємо лінійки ґрунтообробної техніки з інноваційними рішеннями.

Відкриває наш список актуальна в осінній сезон лінійка дискових борін DUCAT. Це вже перевірена класика дискування, вдосконалена нашою фірмовою концепцією «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ» – агрегати не вимагають мастила і технічного обслуговування протягом усього періоду експлуатації.

Глибокорозпушувач FRANC виступить у парі з системою внесення добрив HF Agro, що дозволяє вносити гранульовані добрива одночасно з основною обробкою. Це рішення в рази економить час і збільшує ефективність роботи техніки.

За будь-якої погоди виїде в поле практично не чутлива до вологості шлейф-борона LARI. Конструкція робочого органу у вигляді ромбоподібного зуба виключає налипання і забивання.

А для обробки «ніжних культур» LOZOVA MACHINERY підготували легку пружинну борону LIRA XS. Область застосування – ранньовесняне, досходове і післясходове боронування. Після її проходу закриваються капіляри ґрунту, створюється пухкий мульчований шар, що захищає ґрунт від висихання.

Традиційно чекаємо вас у м. Кропивницький 29 вересня - 2 жовтня. Будемо раді продемонструвати вам конструкторські нововведення техніки LOZOVA MACHINERY.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ!tweet-01.png

LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png



Повернення до списку