Хто представляє LOZOVA MACHINERY на зовнішньому ринку?

Хто представляє LOZOVA MACHINERY на зовнішньому ринку?
23.11.2021

Наша команда

Продовжуємо нашу серію розповідей про надійну професійну команду LOZOVA MACHINERY. Нещодавно ми розповіли про співробітників департаменту продажів, коротко згадавши гілку міжнародної торгівлі, про яку варто було б розповісти докладніше.

Сільгосптехніку LOZOVA MACHINERY знають, схвалюють та люблять аграрії не лише в Європі, СНД, а й за океаном. Була зроблена велика робота, щоб міцно вкоренитися на міжнародному ринку. Тому про відділ зовнішньоекономічної діяльності поговоримо докладніше… Хто ж ці люди, які порозуміються з кожним аграрієм світу?

Менеджери ЗЕД у компанії – це універсальні солдати, спеціалісти зі знаннями з міжнародної логістики, митниці, дозвільних документів, фінансових інструментів, юридичних тонкощів та, звичайно ж, продажу.

IMG-20200108-WA0001.jpg

Керує зовнішньоекономічною діяльністю президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд. Багатогранний досвід роботи за кордоном, на різних ринках, дозволяє йому з максимальною ефективністю визначати цілі та напрямки розвитку бренду.

photo_2021-11-23_15-32-20.jpg

Є співробітники, які відповідають за один конкретно ринок, а є людина, яка об'єднує всі складові в одну картину й координує всі операції, пов'язані із зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Це Олександра Власова. У такому потоці інформації дуже легко загубитися, але це не про Олександру. Її самовладанню та спокою може позаздрити кожен.

DSC_8177.JPG

Олена Никифорук розвиває європейський напрямок. На ефективність її роботи впливає позитивний настрій, упевненість та організованість. Європейський ринок широкий і різноманітний. Потрібно бути максимально зібраним фахівцем широкого профілю, щоб «розрулити» будь-яку ситуацію, особливо якщо це інша країна зі своєю ринковою та аграрною культурою, традиціями та валютою.

0608211236d.jpg

А Сергій Палагнюк зараз за океаном і успішно представляє компанію в Канаді як директор LOZOVA MACHINERY INC. Для Сергія немає слова "неможливо". Щоб доставити техніку з України до Північної Америки, потрібні залізні нерви та контроль на кожному етапі – й агрегати LOZOVA MACHINERY будуть якісно працювати в кожного заокеанського фермера.

photo_2021-11-22_14-33-12.jpg

Пам'ятаєте начальника відділу продажу країн СНД Олексія Бєлєнка? Про цю людину можна точно сказати, що вона може встигнути скрізь. Його завдання – це пошук іноземних клієнтів, налагодити спілкування з кожним, домовитись про умови угоди, укласти договір, проконтролювати оплату, оформити документи, організувати доставку техніки, задекларувати обладнання на митниці, організувати введення техніки в експлуатацію… А СНД – це дуже велике море для діяльності, у якій Олексій як риба у воді.

photo_2021-10-20_14-22-33.jpg

Варто ще згадати один пункт у роботі, який повинні любити усі менеджери з продажу, особливо ЗЕД, – це відрядження для пошуку нових партнерів та клієнтів, участі у профільних виставках, семінарах, презентаціях, конференціях.

Співробітники ЗЕД у LOZOVA MACHINERY – це люди, на яких можна покластися та довірити представляти компанію на світовій арені, це люди, які наполегливо працюють та постійно вдосконалюються. Дякуємо вам, що робите компанію ще кращою!

Анонс: у наступній частині ми розповімо про чудових співробітників нашого сервісу.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ!tweet-01.png

LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png



Повернення до списку