Глибокорозпушувачі LOZOVA MACHINERY: техніка для чизельної обробки

Глибокорозпушувачі LOZOVA MACHINERY: техніка для чизельної обробки
27.07.2021

Рішення для землеробства

ТСьогодні перспективним, енергоощадним і природоохоронним напрямком землеробства вважається чизелювання, тобто глибоке розпушування (мінімальна ширина розпушеної смуги при максимальній її глибині). Така технологія значно покращує водний і повітряний режим ґрунту й запобігає ерозії.

LOZOVA MACHINERY – компанія із багаторічним досвідом і знає, що в сучасних умовах господарювання аграрії потребують енергоефективні, зносостійкі глибокорозпушувачі. В арсеналі виробника – глибокорозпушувачі GULDEN з шириною захвату 4 м і FRANC, робоча ширина якого 2,5 і 3 м.

Глибокорозпушувач GULDEN застосовується для суцільної дворівневої обробки по безвідвальній технології й замінює зяблеве й весняне плужне розпушування. Після проходу агрегатом GULDEN збільшується пористість ґрунту в кілька разів, поліпшується водний режим, що створює сприятливі умови для отримання дружних сходів польових культур, особливо озимих. Підвищення вмісту елементів живлення у верхній частині оброблюваного шару сприяє доброму розвитку рослин з вторинною кореневою системою, яка розміщується у верхньому шарі (озимі та ярі колосові).

Конструкція знаряддя продумана, ергономічна й здатна витримувати великі навантаження. Рама агрегату має форму трикутника, тому навантаження на неї розподіляється рівномірно. Робочі органи являють собою два ряди лап з різною глибиною обробки. Перший ряд обробляє ґрунт на глибину до 60 см. Додатковий ряд мульчує верхній шар на глибину до 25 см. При цьому висота лап переднього і заднього ряду регулюється незалежно один від одного. Крім цього, агрегат має здвоєні шпорові катки, які розбивають грудки, вирівнюють поверхню ґрунту та перемішують рослинні залишки у верхньому шарі.

Глибокорозпушувач FRANC руйнує ущільнені шари ґрунту на глибину до 45 см, залишаючи на поверхні до 60% рослинних залишків, завдяки чому захищає ґрунт від ерозії. Конструктивні особливості агрегату: висока міцність, зносостійкість, багатофункціональність і простота експлуатації.

Робочі органи FRANC – це потужні прямі стійки та лапи, які захищені від зносу за допомогою швидкозмінних наконечників HARD-SHELL. Завдяки бічним крилам, закріпленим на стійці, ефективно обробляється простір між стійками, а волога добре проникає в нижні шари ґрунту і там накопичується. Глибокорозпушувач також комплектується здвоєними шпоровими катками, тягу яких можна відрегулювати як на рівномірну обробку, так і посилити роботу окремо задніх або передніх катків.

Високий агротехнічний ефект глибокорозпушувача LOZOVA MACHINERY підтверджений багаторічними дослідженнями й незалежними експертизами. Фахівці відзначають зростання водопроникності ґрунту (до 75%), а також значне підвищення врожайності.

Практичний досвід роботи господарств підтверджує, що агротехнічний ефект обробки глибокорозпушувачів LOZOVA MACHINERY триває не менше 3-4 років і дає значний економічний ефект господарству. 

Присоединяйтесь к нам в социальных сетях
f2-01.png  you_tube-01.png tweet-01.png  in-01.png

Повернення до списку