Борона LARI – лідер демонстраційних показів

Борона LARI – лідер демонстраційних показів
22.07.2021

Демотур

Шлейф-борона LARI стала найбільш популярною серед аграріїв за результатами піврічного демотура.

На численні прохання клієнтів дилери LOZOVA MACHINERY продемонстрували весь модельний ряд техніки даної лінійки з шириною захвату 7, 12, 15, 18 і 21 метрів у восьми областях України: Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Херсонській, Житомирській, Донецькій і Луганській.

Шлейф-борони LARI – це агрегати для ранньої весняної обробки ґрунту. Вони першими виходять у поле в будь-яку погоду, долаючи в'язкий вологий ґрунт. Під час демонстраційних показів техніка вразила своїми результатами - борона рівномірно розподілила пожнивні залишки, ідеально скопіювала поверхню поля і поліпшила проростання і подальший розвиток культур.

Додамо незаперечний факт, який давно вже підтвердили незалежні експертизи. 16 рядів ромбоподібних зубів c твердістю 55 ... 60HRC визнані одними із найбільш зносостійких і надійних на ринку.

Аграрії з Сумської області, де було продано і введено в експлуатацію відразу дві шлейф-борони з шириною захвату 12 метрів, виявилися однодумцями у своїх судженнях. На їхню думку, даний агрегат – це проста й комфортна машина, яка відрізняється високою продуктивністю і низькою витратою палива.

Лари1.png

Дари 2.png

Віталій Олексійович, директор СФГ «Росинка» (Донецька обл.), у захваті від роботи LARI 15. На покупку вплинуло те, що після роботи техніки аграрій побачив ідеально рівне поле для посіву, а на ромбоподібних зубах навпаки не побачив налипання ґрунту.

ЛАРИ 3.png

Техніка LOZOVA MACHINERY подолала довгий демонстраційний маршрут. Але це того варте. Тепер шлейф-борони LARI забезпечуватимуть ідеально рівні поля в багатьох фермерських господарствах і створюватимуть оптимальні умови для посіву.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ!tweet-01.png

LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png   HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png



Повернення до списку